Zapraszam Was do wpisywania wszelkich komentarzy na naszym blogu...

Biblioteka i Forum Kultury

w Oleśnicy

BiFK - strona www....http://bifk.info

środa, Maj 7, 2014, 05:58
xsda

Czwartek, Maj 29, 2014, 10:20
Jak Się Wam wszystkim podoba nowa strona?

Jarek
Tomek napisał(a):
Czwartek, Maj 29, 2014, 10:34
Dobra robota ;)
Aga napisał(a):
Wtorek, Czerwiec 3, 2014, 17:39
Hej czy to prawda, co piszą o Bosch-u,
- jak jest w rzeczywistości, tam w środku?
Z drugiej strony popatrzcie jak można zareklamować swoje produkty..strarą dobrą gwarancją jakości Q:)
tiaaaaaa
Wtorek, Czerwiec 3, 2014, 19:52
hejka , z tego co wiem to tak jest..... :)
A. napisał(a):
środa, Czerwiec 4, 2014, 05:03
U nas też - Jakość jest najważniejsza.
Mieczysław napisał(a):
Czwartek, Styczeń 8, 2015, 22:03
Społeczna Inspekcja Związek Zawodowy Konfederacja Pracy Wrocław Ostrowskiego
do Jarosława Gadawskiego
Witam. Jarek W związku z ogłoszeniem dotyczącym ustalenia terminu zgłaszania kandydatów na kolejną kadencję SIP dokonałem zgłoszenia. Ku wielkiemu zaskoczeniu nie tylko moim (jak wiadomo bardzo długo jestem na zwolnieniu lekarskim powypadkowym) przekazano mi informację o braku mojego nazwiska na liście zgłoszonych kandydatów - poinformowałeś że to podobno wina T. Martowicza. Przypominam w tym miejscu, ze to wszystkie związki ustalają regulamin, a nie związek, a tym bardziej jeden człowiek decyduje kogo wpisać na listę, a kogo nie. A na Tobie Jarek spoczywa szczególna odpowiedzialność jako na Zakładowym SIP. Ponieważ lista kandydatów, regulamin wyborów mają wisieć co najmniej 14 dni przed wyborami, tak więc już nie jest spełniony ten warunek. Po pierwsze lista jest niezgodna z regulaminem, a po drugie po jej poprawieniu z uwzględnienie wszystkich złożonych zgłoszeń należy ją ponownie wywiesić i dopiero po 14 dniach możliwe jest przeprowadzenie głosowania wśród załogi. W związku z powyższym składam oficjalny protest przeciw nieprzestrzeganiu regulaminu i domagam się odwołania aktualnego terminu wybór SIP z podaniem przyczyn, i wyznaczenie kolejnego terminu zgodnego z regulaminem. Pozdrawiam Mieczysław Kantorski
Piątek, Styczeń 9, 2015, 06:40
odpowiedź dla Mieczysłąw Kantorski. Choć to nie jest miejsce do tego, ale odpowiem.

Witam

Zgodnie z porozumieniem zawartym pomiędzy działającymi w WABCO Polska organizacjami związkowymi, każdy związek miał do dnia 23.12 zgłosić swoich kandydatów do SIP na podstawie imiennych deklaracji pracowników członków związków zawodowych. Związki również zgodnie z ustawą o SIP podjeły decyzję, że do SIP mogą kandydować tylko ich członkowie. Od Solidarnośći w dniu 24.12 listę takową otrzymałem. Nie przekazywałem, żadnej informacji kogo to jest wina. Pytanie dlaczego nie ma Cię na tej liście prosze kierowac do swojego Przewodniczącego, nie do mnie, nie jestem stroną w tej sprawie Zakładowy SIP nie ma nic do wyborów oraz do ich organizacji, za to zgodnie z ustawą odpowiadają związki zawodowe i to one ustalają tryb wyborów oraz ich zasady. Wszelkie pytania, zastrzeżenia, wątpliwości proszę kierować do swojego Przewodniczącego Związku Tomasza Martowicza.

pozdrawiam

Jarek
Elzbieta napisał(a):
Wtorek, Maj 5, 2015, 16:41
Super!!! Tylko czy to wypali. Ja i tak mam cały czas w plecy. Niska podstawa. Ale i tak super
Wtorek, Maj 5, 2015, 16:47
Jeśli załoga nas poprze, wypali
(*) Pola obowiązkowe

AKTUALNOŚCI 03.01.2017